sms_lånade

Snabblån

När man tänker på att låna snabbt är det ofta lån utan säkerhet man menar. Då brukar det finnas två alternativ och det är privatlån eller SMS lån (SMS lån kallas ibland även för mobillån, snabblån eller mikrolån).

Blancolån

Egentligen är alla dessa lån så kallade blancolån, just för att man lånar utan säkerhet som till exempel en bostad. Om du vill låna snabbt utan säkerhet kan du, efter att lånet beviljats, använda pengarna till vad du vill. Kanske har du hittat en begagnad bil som du vill köpa men inte ta på avbetalning? Då tar många ett privatlån istället för ett billån.

Marknaden översvämmas av snabblån. Från etablerade välkända långivare till små lycksökare, det finns massor av möjligheter att hitta snabba lån. Men som man brukar säga, det är kvalitet, inte kvantitet som räknas. Det är lätt att hitta snabba lån, men att hitta en som verkligen är snabb, enkel och dessutom har en bra och förtroendeingivande tjänst är svårare.

Många företag som sysslar med snabba lån lovar att erbjuda dig supersnabb service men ibland går det inte särskilt snabbt, du kan i vissa fall till och med få vänta några dagar innan du får dina pengar. Om du har riktig otur kan du råka välja ett företag som har orimliga villkor eller alldeles för höga avgifter.

Snabba pengar

Snabba lån är ett helt nytt sätt att låna. Nu kan du få pengar i princip direkt när du själv behöver det. Du kan få lite extra ekonomisk frihet när du behöver den, de sista dagarna före löning. Det handlar inte om att du kommer ta på dig skulder du inte kommer kunna betala av. Det handlar om förnuftig utlåning för kortare perioder.

Du får bestämma hur mycket pengar du behöver låna och i hur många dagar du behöver ha dom. Snabblån är till för nödsituationer när du inte har något annat val, och när du vet att du kommer kunna betala tillbaks lånet inom avtalad tid. Då kan du få dina pengar inom ett antal minuter.

Ett förskott med en stor skillnad

Snabblån är ökända för att fånga människor i en evig skuldfälla. Därför gäller det att du har bra koll på din ekonomi innan du tar ett sms-lån eller liknande. De är till för att lösa tillfälliga ekonomiska problem och ingen långsiktig lösning om du tycker att du alltid har ont om pengar.

Använd snabblån när du behöver och inte annars. Funderar du på att ta nya snabblån för att lösa gamla så är du ute på tunn is och bör tänka om.

Snabba cash

Att få ett snabblån är enkelt och hela processen sker online eller via din mobiltelefon. Du beviljas i regel lånet inom en kvart.